Newsroom na weekend. Zobacz wywiad z Michałem Materlą

Kilkanaście godzin dzieli nas od gali KSW 33: Khalidov – Materla w Krakowie.

Fani mieszanych sztuk walki będą mogli zobaczyć to wydarzenie w Telewizji Cyfrowej UPC za pomocą systemu Pay-Per-View. Chwilę przed galą udało nam się złapać Michała Materlę, który w obronie pasa KSW w walce wieczoru  podejmie Mameda Khalidova. Zobaczcie rozmowę z Materlą! Zachęcamy również do obejrzenia rozmowy z czarnogórskim „Psychopatą” Vaso Bakocevicem, Karolem „Coco” Bedorfem, oraz debiutującą na gali KSW Kasią Lubońską.
Rozmowa z Michałem Materlą:
Rozmowa z Vaso Bakocevicem:
Rozmowa z Karolem Bedorfem:
Rozmowa z Kasią Lubońską:

Jak oglądać galę?

Telewizja Cyfrowa UPC zaoferuje transmisję pojedynku w jakości HD, gwarantując olbrzymią dawkę emocji i najwyższy komfort oglądania wielkich starć. Wydarzenie będzie dostępne dla klientów UPC w systemie Pay-Per-View. Miłośnicy mieszanych sztuk walki będą mogli zamówić dostęp poprzez specjalną aplikację, telefonicznie lub online.
Informacje o tym jak zamawiać są dostępne na kanale 90. dekodera, niezależnie od posiadanego modelu.
Użytkownicy dekoderów UPC Mediabox mogą zamawiać dostęp do Gali jedynie poprzez dedykowaną aplikację na kanale 90.
Użytkownicy dekoderów Horizon, KAON, MediaModułu CI+ mogą zamawiać dostęp do gali telefonicznie, pod numerami telefonu 32 494 95 60 i 801 949 560, poprzez stronę internetową www.upc.pl/KSW33  oraz za pomocą SMS.
Jak zamówić dostęp do KSW 33 poprzez SMS?
Należy wysłać wiadomość SMS na numer 515 183 182
Treść wiadomości SMS z zamówieniem „KSW33.Numer identyfikacyjny”. Przykładowy sms z zamówieniem to KSW33.123456(KSW33 i numer indentyfikacyjny powinny być oddzielone kropką)
Opłata za usługę wynosi 39 zł.
Zamówienia za pośrednictwem Biura Obsługi Klientów oraz www.upc.pl/KSW33 można składać do 28.11.2105 do godziny 18.30. Po 18.30 UPC nie gwarantuje nadania natychmiastowego dostępu do kanałów transmisji.