Newsroom na weekend. Rozmowa z Krzysztofem Jotko, zawodnikiem UFC

Czy Krzysztof Jotko pokona w sobotę Scotta Askhama? Nasz rodak walczy w prelimsach UFC. Dziś zobaczycie nasz wywiad z Krzysztofem Jotko.

Czy walki w ramach UFC to spełnienie marzeń? Gdzie i z kim walczyć będzie Krzysztof Jotko w najbliższym czasie? Czy na sobotniej gali w Dublinie spodziewa się aplauzu polskich kibiców?
O tym wszystkim rozmawia z zawodnikiem specjalny wysłannik UPC – Antonino de Gregorio. A sama gala UFC w Dublinie transmitowana będzie na w Extreme Sports Channel.
Zobaczcie koniecznie galę i naszą rozmowę:

Nagroda dla Ambasadora Lokalnej Przedsiębiorczości Think Big wręczona

Ambasador Lokalnej Przedsiębiorczości Think Big 2015 – wyróżnienie PIKE, NCBiR oraz UPC dla operatorów, którzy dostarczają szybki Internet i stosują nowoczesne technologie, przyczyniając się do rozwoju małych firm w swoim regionie, zostało przyznane po raz pierwszy. Wczoraj, drugiego dnia 42. odsłony Międzynarodowej Konferencji i Wystawy PIKE 2015 w Krakowie, nagrodę odebrał reprezentujący spółkę Inea z Poznania Jarosław Pijanowski, członek zarządu spółki.