Newsroom na weekend. UFC 191: Rozmowa z Janem Błachowiczem, zawodnikiem UFC

Co to znaczy być zawodnikiem UFC? Spełnienie marzeń, przygoda życia? Posłuchajcie rozmowy z Janem Błachowiczem, który w nocy z 5 na 6 września zmierzy się w Los Angeles z Coreyem Andersonem. Transmisja na żywo, tylko na Extreme Sports Channel.

Gala UFC 191 to niezwykle ważne wydarzenie dla wszystkich fanów mieszanych sztuk walki (MMA). Odbędzie się w nocy z soboty na niedzielę w MGM Grand Garden Arena w Los Angeles – zobaczyć je można na żywo na kanale Extreme Sports Channel o godz. 4.00. Powtórki: 6, 9 i 11 września o godz. 21:00. Zachęcamy do obejrzenia walki Jana Błachowicza, międzynarodowego mistrza KSW wagi półciężkiej, obecnie związanego z najlepszą organizacją MMA na świecie, czyli UFC.
Błachowicz znalazł chwilę na rozmowę z UPC. Nasz specjalny wysłannik, Antonino de Gregorio, zaopatrzył się z tej okazji w specjalną koszulkę. Zobaczcie koniecznie: