Newsroom na (długi) weekend: 10 pytań do… Nergala

Wraz ze startem „Turbo Piątków” emitowanych na Discovery Channel Polska, UPC Polska przygotowało wyjątkowy konkurs dla naszych abonentów. Klienci Telewizji Cyfrowej UPC walczyli o takie nagrody jak spotkanie z Nergalem w salonie Barberian Academy & Barber Shop w Warszawie, czy tablet Samsung.

Zwycięzcy konkursu spotkali się z Adamem „Nergalem” Darskim 23 maja w salonie Barberian Academy & Barber Shop w Warszawie. Dzięki uprzejmości Discovery Channel mieliśmy okazję przepytać Nergala, m.in. o brody, jego salon, ale także o seriale i media społecznościowe.
Zapraszamy do obejrzenia pierwszej części, z której dowiecie się m.in. o nowej pasji Adama, czyli jego barber shopie.