Newsroom na weekend. Rozmowa z Tiffem Needelem, gwiazdą programu „Piąty bieg”

Jak trafił do „Top Gear”, dlaczego warto oglądać „Piąty bieg” i za co Brytyjczycy kochają… Artura Boruca – o tym wszystkim opowiedział nam Tiff Needell.

Zapraszamy do obejrzenia ekskluzywnego wywiadu, jakiego dla Newsroom.UPC.pl udzielił Tiff Needell, gwiazda programu „Piąty bieg”. Program można oglądać w czwartki o 23.00 na antenie History. To magazyn dla fanów motoryzacji, pełen nowinek i ciekawostek z zakresu techniki. Znajdziecie w nim także opinie ekspertów i wiele praktycznych rad.
Tiff Needell – w rozmowie z Antonino de Gregorio z UPC Polska – opowiedział nam o najnowszej serii, opowiedział o polskich wątkach w programie, a także… zaśpiewał piosenkę o Arturze Borucu.
Zobaczcie sami: